Θέλουμε να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο, καθώς φαίνεται ότι είσαι ένας άνθρωπος που θέλει να εξελιχθεί!  

Σου έχουμε στείλει το δώρο σου στο email σου, αλλά πριν φύγεις, έχουμε ετοιμάσει κάτι πολύ όμορφο για εσένα! 
Σου συμβαίνει ποτέ...
...να βάζεις στόχους και να μην τους πετυχαίνεις; 
...να έχεις κάποια όνειρα και να παραμένουν απλά όνειρα; 
...να έχεις μία εκπληκτική ιδέα και να μην την υλοποιείς; 
...να ξεκινάς ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής και να τα παρατάς πριν πετύχεις το στόχο σου; 
Διότι εμάς μας συνέβαινε πολύ συχνά!
Ώσπου μάθαμε την τέχνη της αυτοπειθαρχίας

και έχουμε βρει μία αποδεδειγμένη μέθοδο για να αποκτήσεις αυτοπειθαρχία στη ζωή σου και να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι, ξεκινώντας πραγματικά από σήμερα! 

Το ξέρεις ότι μόλις 
8% των ανθρώπων που θέτουν στόχους την πρωτοχρονιά τους πετυχαίνουν; 
Φαντάζομαι πως όπως και εμείς, έτσι και εσύ έχεις στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες.

Θα ήθελες να ξυπνάς νωρίτερα, να διαβάζεις περισσότερα βιβλία, να χάσεις κάποια περιττά κιλά, να πάρεις αύξηση, να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση, να πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ή ό,τι άλλο είναι αυτό που θες πραγματικά και ονειρεύεσαι. Φτιάχνεις ένα πλάνο αλλά κάπου στη πορεία κάτι πάει στραβά και τελικά δεν πετυχαίνεις το στόχο σου. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στους περισσότερους, και πολύ πιθανό να έχει συμβεί και σε εσένα όπως και σε εμάς. Έχεις θέσει ένα ρεαλιστικό στόχο, έχεις το πλάνο σου αλλά κάπου στη πορεία το χάνεις, μετά το αφήνεις για λίγο και εν τέλει δεν πετυχαίνεις το στόχο σου. 
Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις 
ΜΙΑ βασική δεξιότητα, πολύ δύσκολα θα πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι στη ζωή σου 
και ενώ πάντα θα θέτεις στόχους και θα έχεις όνειρα, θα δυσκολεύεσαι πολύ να τα φέρεις εις πέρας και να τα κάνεις πραγματικότητα.
Το ξέρουμε διότι και εμείς πάρα πολλές φορές έχουμε θέσει στόχους και δεν τους πετύχαμε. Κάπου στην πορεία είδαμε όμως ότι αν δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας, δεν θα φτάσουμε να έχουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε, όποια και αν είναι αυτή. 

Είχαμε όνειρα και φιλοδοξίες και θέλαμε να κάνουμε πολλά στη ζωή μας, να πετύχουμε, αλλά δεν ξέραμε το πως. 
Μέχρι που μάθαμε ότι η πιο σημαντική δεξιότητα που χρειάζεται να έχει κάποιος για να πετύχει είναι η ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. 
Χτίζοντας την αυτοπειθαρχία σου, μπορείς να πετύχεις ό,τι μα ό,τι ονειρεύεσαι στη ζωή σου! 

Δεν είναι υπέροχο αυτό; Να γνωρίζεις τον τρόπο να θέτεις στόχους και έναν έναν να τους πετυχαίνεις, για να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι; 

Χτίζοντας την αυτοπειθαρχία σου μπορείς να θέτεις στόχους και να χτίσεις όλες τις σωστές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να τους πετύχεις! 

Ακριβώς αυτό κάναμε και εμείς και βλέπουμε σταδιακά ένα ένα τα όνειρά μας να γίνονται πραγματικότητα!!! 

Και τώρα θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη μέθοδο και με εσένα για να πραγματοποιήσεις τα δικά σου όνειρα! Μπορεί οι καταστάσεις που βιώνουμε να είναι περίεργες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούμαστε να έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες! Ό,τι και να συμβαίνει εκεί έξω, μπορούμε να βρούμε τρόπους για να εξελιχθούμε και να έχουμε τη ζωή που θέλουμε! 
Και πριν συνεχίσουμε 
να σου συστηθούμε
και να σου πω γιατί εγώ, ο μέντορας, τον οποίο θα σου συστήσω αμέσως μετά, και η ομάδα του Game of Money που έχουμε στήσει όλα όσα βλέπεις, πιστεύουμε βαθιά ότι όλο αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να χτίσεις την πραγματικότητα που ονειρεύεσαι, τη δικιά σου πραγματικότητα.
Ονομάζομαι Αλεξία Βασδέκη και για αρκετά χρόνια εργαζόμουν σε μία συμβουλευτική εταιρεία, αναλαμβάνοντας πολλούς και διαφορετικούς ρόλους σχετικούς με το project management, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, εκπαιδεύσεις και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Σήμερα ασχολούμαι με διάφορα επιχειρηματικά και επενδυτικά projects του 
Game of Money και ταυτόχρονα ακολουθώ το πάθος μου, το οποίο είναι να κάνω εκπαιδεύσεις. Παρέα με τον Αλέξιο Βανδώρο, με τον οποίο είμαστε συνεργάτες και είναι ταυτόχρονα και μέντοράς μου, έχουμε δημιουργήσει το νο.1 podcast επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το podcast "Μάθε το παιχνίδι του χρήματος".   

Και μόλις έκανα και την τέλεια γέφυρα για να στον συστήσω καθώς όλα όσα βλέπεις ήταν έμπνευσή του και παρέα τα υλοποιήσαμε. 

Αλέξιος Βανδώρος
Ο Αλέξιος Βανδώρος είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία 17 χρόνια έχει αναπτυχθεί επιχειρηματικά σε μία πλειάδα δράσεων σε διαφορετικούς τομείς.

Είναι συνιδρυτής και CEO της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρίας WEALTH AVENUE PLC που επενδύει κυρίως σε hard assets και περιουσιακά στοιχεία σταθερής αξίας που αποφέρουν επαναλαμβανόμενο εισόδημα, κυρίως μέσα από το Real Estate.

Επιχειρηματικά αναπτύσσει τον όμιλο επιχειρήσεων VaCo Group | Vandoros + Partners στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης, Κατασκευής, Αντιπροσώπευσης Επίπλων πανελλαδικά.

Ασχολείται με την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού με τη χρήση καινοτόμων εφαρμογών και δράσεων.

Είναι συνέταιρος στο νο.1 οργανισμό προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα, το ΑποφασίΖΩ και εκπαιδευτής στα βιωματικά σεμινάρια και στις ακαδημίες.

Είναι ο δημιουργός της πλατφόρμας «Μάθε το παιχνίδι του Χρήματος» και του ομώνυμου Podcast που είναι νο.1 στην Ελλάδα στις κατηγορίες Business + Entrepreneurship με περισσότερα από 850.000 plays, με σκοπό να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν τη σωστή νοοτροπία απέναντι στο χρήμα και τη ζωή.

Το 2017 έγραψε το ebook με τίτλο «Personal Branding – το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο».

Ο σκοπός της ζωής του είναι να κάνει τον κόσμο ομορφότερο για τον εαυτό του και τους άλλους!

Δύο λόγια από τον Αλέξιο

Αρχικά να σου πω ότι όταν μπήκα στην οικογενειακή μας επιχείρηση ως αρχιτέκτονας, ξεκίνησα την καριέρα μου με ένα χρέος 500.000€. Ναι πολύ σωστά διαβάζεις, στα 21 μου ξεκίνησα με ένα χρέος μισού εκατομμυρίου. Μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο και αποθαρρυντικό μπορεί να είναι αυτό για ένα νέο, που μόλις κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Παρ' όλα αυτά, κατάφερα όχι απλά να ξεχρεώσω το γραφείο σε μόλις 4 χρόνια αλλά και να γίνει κερδοφόρο! 

Πώς τα κατάφερα;
Έμαθα τη σημασία της αυτοπειθαρχίας, του να θέτεις μικρούς στόχους και βήμα βήμα να προχωράς και κυρίως να μην τα παρατάς. Οι αλλαγές στη ζωή έρχονται αργά και σταδιακά, και απαιτούν να βγάλουμε πολλές φορές τον εαυτό μας από τη ζώνη άνεσης του.

Και εδώ παίζει τεράστιο ρόλο η επιμονή και η αυτοπειθαρχία.
Φαντάσου για μια στιγμή πως θα ένιωθες αν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις πραγματικότητα τα πιο τρελά σου όνειρα; 
Φαντάσου να πετυχαίνεις τον ένα στόχο μετά τον άλλο και να καταφέρεις να: 
- κάνεις μία δουλειά που απολαμβάνεις και σε εξελίσσει
- χτίσεις παράλληλα την επιχείρηση που πάντα ονειρευόσουν
- γίνεις οικονομικά ελεύθερος, ώστε να μην σε απασχολεί το οικονομικό θέμα
- αποκτήσεις τη σχέση που ήθελες να έχεις
- έχεις το χρόνο να κάνεις όλα όσα θες, να δεις τους φίλους σου, να κάνεις τα χόμπι σου 
- ταξιδέψεις ακόμα και στις πιο μακρινές χώρες που πάντα ονειρευόσουν
- ξυπνάς κάθε μέρα και να ανυπομονείς να εργαστείς πάνω σε όλα αυτά που θες και απολαμβάνεις
- περιβάλλεσαι από κορυφαίους ανθρώπους που σε εκπαιδεύουν και σε εξελίσσουν 
- απολαμβάνεις την κάθε μέρα και να μη ζεις μόνο για τα Σαββατοκύριακα

Φαντάσου πόσο εκπληκτικό θα ήταν να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου με σκοπό να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι; 

Σε αυτό ακριβώς θέλουμε να σε υποστηρίξουμε! 
Αποκτώντας αυτοπειθαρχία, η ζωή σου θα γίνει πιο απολαυστική, διασκεδαστική, χαλαρή, αξιοθαύμαστη και περιπετειώδης. 
Για να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου
έχουμε ετοιμάσει κάτι που πιστεύουμε ότι 
θα σε βοηθήσει πολύ! 
Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει εργαλεία τα οποία θα σε βοηθήσουν να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου, ξεκινώντας πραγματικά από σήμερα αν το θες και εσύ! 

Πιο συγκεκριμένα: 
 • Online εκπαίδευση μίας ώρας, ώστε να μάθεις πρακτικά πως μπορείς να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου
 • Δοκιμασία 90 ημερών, όπου θα σε υποστηρίζουμε εβδομαδιαία με σκοπό να αρχίσεις να χτίζεις θετικές συνήθειες
 • Έναν οραματισμό για να δεις και να φανταστείς ακριβώς πως θα είναι όταν πετύχεις όλα σου τα όνειρα
 • ​Ένα template για να κάνεις σωστή στοχοθεσία και να πετυχαίνεις όλους τους στόχους που θέτεις, τον έναν μετά τον άλλον
 • ​και επειδή πραγματικά θέλουμε να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις αυτοπειθαρχία έχουμε ετοιμάσει και 3 δώρα από εμάς για εσένα
Δες ακριβώς τι περιλαμβάνει αυτό που έχουμε ετοιμάσει για εσένα! 
#1: E-course "Μάθε την τέχνη της αυτοπειθαρχίας"
Αρχική Αξία: 99€
Η αυτοπειθαρχία είναι η δεξιότητα των δεξιοτήτων και όταν την κατακτήσεις ανοίγουν διάπλατα οι δρόμοι προς κάθε όνειρο σου και για ό,τι θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.
Ίσως σου κάνει εντύπωση πως γίνεται μέσα σε μία ώρα να μάθεις την τέχνη της αυτοπειθαρχίας.
Εκεί ακριβώς είναι και το μυστικό!
Οι καλύτερες και σημαντικότερες τέχνες στη ζωή είναι απλές. Η εφαρμογή τους και η κατάκτηση τους είναι που χρειάζεται χρόνο.
Θα σου δώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές τεχνικές και χρήσιμες συμβουλές, καθώς και τη σωστή νοοτροπία για να τις εφαρμόσεις και βήμα βήμα ν' αρχίσεις να κάνεις πραγματικότητα κάθε σου όνειρο! 
#2: Δοκιμασία 90 ημερών
Αρχική Αξία: 49€
Για 90 ημέρες, μία φορά την εβδομάδα θα λαμβάνεις ένα email από εμάς με οδηγίες και καθοδήγηση προκειμένου ν' αρχίσεις να χτίζεις όλες τις σωστές συνήθειες που θα σε βοηθήσουν και θα σε υποστηρίξουν στην επίτευξη των στόχων σου! 
#3: Οραματισμός για την επίτευξη των στόχων
Αρχική Αξία: 29€
Τη διαδικασία του οραματισμού, την χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι στον κόσμο, προκειμένου να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους τους. Έτσι και εμείς έχουμε ετοιμάσει έναν οραματισμό για εσένα που θα σε βοηθήσει να δεις μπροστά σου όλα σου τα όνειρα, θα τα δεις ζωντανά ένα ένα να επιτυγχάνονται και να βιώσεις αυτό το συναίσθημα της σιγουριάς, της χαράς, της αυτοπεποίθησης και της δύναμης. Ο οραματισμός είναι ένα μοναδικό εργαλείο, το οποίο θα λατρέψεις και θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απ΄όσο φαντάζεσαι, σε συνδυασμό πάντα με τη δράση που χρειάζεται να βάλεις για την επίτευξη των στόχων σου. 
#4: Template για τη σωστή στοχοθεσία
Αρχική Αξία: 19€
Αν θες να πετύχεις τους στόχους σου, χρειάζεται να ακολουθήσεις κάποια βήματα ώστε αρχικά να θέσεις σωστά τον στόχο και στη συνέχεια να ορίσεις τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να τον πετύχεις. Αυτό το template είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις για να θέτεις τους στόχους σου, να έχεις ένα πλάνο και να τους πετυχαίνεις. 
Και επειδή έχουμε βρεθεί στη θέση σου και θέλουμε να σε υποστηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου, έχουμε προσθέσει 3 δώρα τα οποία φτιάξαμε για εσένα που έχεις επιλέξει να δουλέψεις με τον εαυτό σου, τα οποία μπορείς να βρεις μόνο εδώ! 
Δώρο #1: E-book "Θέτοντας στόχους"
Αρχική Αξία: 19€
Ένα εκπληκτικό e-book, με 12 βήματα για να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να πετύχεις τους στόχους σου και να μην τα παρατάς μόλις περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός ή μόλις αρχίσεις να δυσκολεύεσαι. 

Το e-bοοκ αυτό θα σε βοηθήσει και συνδυαστικά με το παραπάνω template για τη σωστή στοχοθεσία (#4).
Δώρο #2: Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη σημασία της αυτοπειθαρχίας
Αρχική Αξία: 49€
Οι κορυφαίοι αθλητές όπως είναι και ο πασίγνωστος Παναγιώτης Γιαννάκης γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της αυτοπειθαρχίας. Είχαμε την ευκαιρία να καθίσουμε μαζί του και να μοιραστεί μαζί μας πως έχτισε την αυτοπειθαρχία του και τις σωστές συνήθειες που τον οδήγησαν στην κορυφή. 
Δώρο #3: Βίντεο με ιδέες για να χτίσεις τη δικιά σου πρωινή ρουτίνα
Αρχική Αξία: 29€
Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που όλοι οι κορυφαίοι του κόσμου έχουν μία πρωινή ρουτίνα. Η πρωινή ρουτίνα είναι ένας από τους τρόπους να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου, οπότε θα μοιραστούμε μαζί σου τη δικιά μας πρωινή ρουτίνα για να πάρεις ιδέες και να χτίσεις και τη δικιά σου! 
Με πολύ αγάπη και ενδιαφέρον για εσένα, έχουμε ετοιμάσει αυτό το πακέτο, με σκοπό να αρχίσεις να χτίζεις την αυτοπειθαρχία σου, να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να κάνεις πραγματικότητα όλα σου τα όνειρα! 
Απόκτησε σήμερα αυτό το πακέτο 
καθώς ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων
που είναι έτοιμοι να μπουν στη δράση από σήμερα

Παρακάτω μπορείς να δεις τι έχουν να πουν άνθρωποι σαν και εσένα που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια του Αλέξιου Βανδώρου και του L-Team

100% επιστροφή χρημάτων μέχρι 
και 30 ημέρες, από την αγορά του πακέτου σου
Αν το πακέτο αυτό δεν σε βοηθήσει να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου, να αρχίσεις να χτίζεις θετικές συνήθειες, να μάθεις να θέτεις σωστά και αποτελεσματικά τους στόχους, να αρχίσεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου, ενώ έχεις μπει στη δράση και έχεις ακολουθήσει όλα αυτά που σου μαθαίνουμε, τότε σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω, μέχρι και 30 ημέρες μετά την αγορά του πακέτου σου. Χωρίς ερωτήσεις, αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας και σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω! Για να στο λέμε αυτό πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο κερδισμένος θα βγεις επιλέγοντας να μάθεις την Τέχνη της Αυτοπειθαρχίας. Το έχουμε δοκιμάσει, έχουμε δει ότι λειτουργεί και ξέρουμε ότι θα βοηθήσει και σένα.
Θα ήθελες να σε υποστηρίξουμε ώστε να χτίσεις την αυτοπειθαρχία σου και να αρχίσεις να δημιουργείς την πραγματικότητα που ονειρεύεσαι; 
Μπορείς, αξίζεις και δικαιούσαι να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι!  
 • Μπορείς να κάνεις μία δουλειά που απολαμβάνεις και σε εξελίσσει
 • ​Μπορείς να χτίσεις παράλληλα την επιχείρηση που πάντα ονειρευόσουν
 • ​Μπορείς να γίνεις οικονομικά ελεύθερος, ώστε να μην σε απασχολεί το οικονομικό θέμα
 • ​Μπορείς να αποκτήσεις τη σχέση που ήθελες να έχεις
 • ​Μπορείς να έχεις το χρόνο να κάνεις όλα όσα θες, να δεις τους φίλους σου, να κάνεις τα χόμπι σου 
 • ​Μπορείς να ταξιδέψεις ακόμα και στις πιο μακρινές χώρες που πάντα ήθελες
 • ​Μπορείς να ξυπνάς κάθε μέρα και να ανυπομονείς να εργαστείς πάνω σε όλα αυτά που θες και απολαμβάνεις
 • ​Μπορείς να περιβάλλεσαι από κορυφαίους ανθρώπους που σε εκπαιδεύουν και σε εξελίσσουν 
 • ​Μπορείς να απολαμβάνεις την κάθε μέρα και να μη ζεις μόνο για τα Σαββατοκύριακα
Και με το παραπάνω πακέτο που έχουμε ετοιμάσει, θα σε βοηθήσουμε και θα σε υποστηρίξουμε να πετύχεις, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να μπεις στη δράση! 

Και ακριβώς επειδή ψάχνουμε ανθρώπους που θέλουν να μπουν στη δράση, η προσφορά αυτή ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που θα αρπάξουν αυτή την ευκαιρία τώρα! 
Εδώ μπορείς να δεις
ΟΛΑ όσα θα πάρεις
αποκτώντας αυτό το πακέτο
 •  #1: E-course "Μάθε την τέχνη της αυτοπειθαρχίας" (Αξίας 99€)
 •  #2: Δοκιμασία 90 ημερών (Αξίας 49€)
 • ​#3: Οραματισμός για την επίτευξη των στόχων (Αξίας 29€)
 •  #4: Template για τη σωστή στοχοθεσία (Αξίας 19€)
 •  Δώρο #1: E-book "Θέτοντας στόχους" (Αξίας 19€)
 •  Δώρο #2: Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη σημασία της αυτοπειθαρχίας (Αξίας 49€)
 • ​Δώρο #3: Βίντεο με ιδέες για να χτίσεις τη δικιά σου πρωινή ρουτίνα (Αξίας 29€)
Συνολική Αξία: 293€
Αλλά επειδή θέλουμε να επιβραβεύσουμε τους ανθρώπους που θα μπουν στη δράση σήμερα, για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων,  
μπορείς να αποκτήσεις το παραπάνω πακέτο
Μόνο με 59€
Έχουν απομείνει λίγα ακόμα πακέτα σε αυτή την τιμή...
Step #1: Contact Information
Step #2: Shipping Address

Secure Payment

All orders are through a very secure network. Your credit card information is never stored in any way. We respect your privacy...
Step #3: Check out
Item
Price
$0.00
Credit Card Number:
CVC Code:
Expiry Month:
Expiry Year:

One Time Offer - Only $37: People always wonder: "What happens if I build a funnel, and it FLOPS?” Don’t worry (Most people's do the first time...)! At last year’s Funnel Hacking Live, I gave a special workshop called Funnel Audibles. It shows you a simple process to take ANY funnel that’s broken, and turn it from a ‘zero’ to a ‘HERO’! Click YES to get the training, plus the transcripts and companion workbook that will walk you through how to do a funnel audible on your own funnel now for just $37! (This offer is not available ANYWHERE else on the market!)

Item
amount
Dynamically Updated
$XX.00
Mπορείς να χρησιμοποιήσεις τα περιεχόμενα μόνο για προσωπική χρήση και μη εμπορικούς σκοπούς, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από το L-Team. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κοινή χρήση – διαμοιρασμός του προσωπικού σου κωδικού με σκοπό την προβολή των περιεχομένων από τρίτους.
Powered By ClickFunnels.com