ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!
Λέγεται ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για να αρχίσεις να χτίζεις διαφορετικές ροές εισοδήματος, παθητικά εισοδήματα και να γίνεις σταδιακά οικονομικά ανεξάρτητος
Τι περιλαμβάνει το πακέτο "Μάθε το παιχνίδι του χρήματος";

#1

E-course 5 ωρών: 
"Μάθε το παιχνίδι του χρήματος"
Αρχική Αξία: 299€
Κανείς δεν μας έχει εξηγήσει τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς υπάρχει τεράστια έλλειψη οικονομικής εκπαίδευσης στα σχολεία. Αυτό μας οδηγεί στο να έχουμε παγκοσμίως, τεράστια ποσοστά οικονομικού (και επιχειρηματικού) αναλφαβητισμού.

Μέσα από 5+ ώρες online περιεχομένου θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις το πως να πετύχεις την οικονομική σου άνεση και σταδιακά να οδηγηθείς στην οικονομική ανεξαρτησία!

Ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσεις τις εξελίξεις. Και μην ξεχνάς ότι κάθε κρίση γεννάει τεράστιες ευκαιρίες αρκεί… να ξέρεις πως παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος!

#2

Το E-course 5 ωρών: 
"Μάθε το παιχνίδι του χρήματος" σε mp3
Αρχική Αξία: 99€
Για εσένα που μπορεί να θες να το ακούσεις ξανά και ξανά χωρίς να είσαι μπροστά από μία οθόνη, προσφέρουμε το e-course αυτό και σε μορφή  mp3 για να μπορείς να το ακούς από το κινητό σου, όποτε θες και όπου βρίσκεσαι.  Γιατί όπως λέει και το αρχαίο ελληνικό ρητό "Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως".

#3

 Ο οδηγός σου για να δημιουργήσεις τον οικονομικό σου προϋπολογισμό εύκολα & γρήγορα
Αρχική Αξία: 19€
Έχεις καταγράψει ποτέ όλα σου τα έξοδα για 3-4 μήνες να ξέρεις ακριβώς τι ξοδεύεις κάθε μήνα; Αν όχι, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από αυτό που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. 

Όταν θες να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, το πρώτο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δεις που βρίσκεσαι σήμερα. 

Έχουμε ετοιμάσει για εσένα ένα αρχείο excel στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου οικονομικό προϋπολογισμό, εύκολα, άνετα και απλά και ταυτόχρονα να παρακολουθείς τα μηνιαία σου έξοδα.  

#4

Οραματισμός: "Πώς να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα"
Αρχική Αξία: 19€
Τη διαδικασία του οραματισμού, την χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι στον κόσμο, προκειμένου να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους τους. Έτσι και εμείς έχουμε ετοιμάσει έναν οραματισμό για εσένα που θα σε βοηθήσει να δεις μπροστά σου όλους σου τους οικονομικούς στόχους να επιτυγχάνονται, να αποκτάς πολλά χρήματα και να βιώσεις αυτό το συναίσθημα της σιγουριάς, της χαράς, της αυτοπεποίθησης και της δύναμης. Ο οραματισμός είναι ένα μοναδικό εργαλείο, το οποίο θα λατρέψεις και θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απ΄όσο φαντάζεσαι, σε συνδυασμό πάντα με τη δράση που χρειάζεται να βάλεις για την επίτευξη των στόχων σου. 

#5

Ε-book "Οικονομικά για παιδιά, και για μεγάλα παιδιά | μέρος.01"
Αρχική Αξία: 19€
Από πολύ μικρή ηλικία, ερχόμαστε σε επαφή με τα χρήματα και καθετί σχετικά με αυτό αποτυπώνεται στο μυαλό μας. Όταν όμως δεν υπάρχει το σωστό υπόβαθρο, τότε το χρήμα γίνεται δεκτό ως κάτι που περιορίζει, και όχι ως κάτι που χρησιμεύει. 
Δυστυχώς υπάρχει έλλειψη οικονομικής εκπαίδευσης στα σχολεία και ενώ οι άνθρωποι πηγαίνουν στο σχολείο για μία καλύτερη ζωή, λίγοι μαθαίνουν κάτι για το χρήμα και έτσι καταλήγουμε να εργαζόμαστε συνεχώς και σκληρά για τα χρήματα. Το χρήμα υποδουλώνει εκείνους που είναι οικονομικά αγράμματοι.
Με αυτό το ξεχωριστό ebook, μπορείς να μάθεις την ιστορία του χρήματος, το οποίο είναι κατάλληλο και συνίσταται απόλυτα και για παιδιά! 
ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΑ!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,  ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ 3 ΔΩΡΑ 
Καθώς πραγματικά θέλουμε να σε βοηθήσουμε να μάθεις να παίζεις σωστά το παιχνίδι του χρήματος, θα σου δώσουμε τα εξής δώρα, η αξία των οποίων είναι πολύ μεγάλη!  

*Μία λίστα με κορυφαία βιβλία στα ελληνικά και στα αγγλικά για να βελτιώσεις την οικονομική σου παιδεία (Αξίας 57€)

*Πρόσβαση στα ειδικά newsletter και στο κλειστό facebook group που έχουμε μόνο για αυτούς που έχουν παρακολουθήσει το Παιχνίδι του Χρήματος και θέλουν να ενημερώνονται για τις οικονομικές εξελίξεις και να αναπτύσσουν τις οικονομικές τους γνώσεις ( Αξίας 97€)

*Διαδικτυακή συνεδρία 30 λεπτών για τη δημιουργία ενός πλάνου με σκοπό την υλοποίηση όλων όσων έμαθες  
(Αξίας 80€)

Δες ΟΛΑ όσα θα πάρεις αποκτώντας αυτό το πακέτο

το οποίο το προσφέρουμε σε εσένα που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή σε αυτή τη σελίδα. 
Την προσφορά αυτή δεν την έχουμε πουθενά αλλού! 

 • #1 E-course 5 ωρών: "Μάθε το παιχνίδι του χρήματος" (Αξίας 299€)
 • #2 E-course 5 ωρών: "Μάθε το παιχνίδι του χρήματος" σε μορφή mp3 (Αξίας 99€)
 • #3  Ο οδηγός σου για να δημιουργήσεις τον οικονομικό σου προϋπολογισμό εύκολα & γρήγορα (Αξίας 19€)
 • #4 Οραματισμός: "Πώς να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα" (Αξίας 19€)
 • #5 Εbook "Οικονομικά για παιδιά, και για μεγάλα παιδιά | μέρος.01" (Αξίας 19€)
 • Δώρο #1: Λίστα με κορυφαία βιβλία στα ελληνικά και στα αγγλικά για να βελτιώσεις την οικονομική σου παιδεία (Αξίας 57€)
 • Δώρο #2: Πρόσβαση στα ειδικά newsletter και στο κλειστό facebook group (Αξίας 97€)
 • Δώρο #3: Διαδικτυακή συνεδρία 30 λεπτών για τη δημιουργία ενός πλάνου με σκοπό την υλοποίηση όλων όσων έμαθες (Αξίας 80€)

Συνολική Αξία: 689€

Αλλά επειδή κατά την άποψή μας υπάρχει μεγάλη έλλειψη οικονομικής παιδείας 
και θέλουμε το πακέτο αυτό να το κάνουμε προσιτό για όσο περισσότερο κόσμο γίνεται, 
μόνο σ' αυτή τη σελίδα μπορείς να το αποκτήσεις

Μόνο με 149€

Έχουν απομείνει λίγα ακόμα πακέτα σε αυτή την τιμή...

Παρακάτω μπορείς να δεις τι έχουν να πουν άνθρωποι σαν και εσένα που ήθελαν να βελτιώσουν την οικονομική τους παιδεία και κατάσταση 
και παρακολούθησαν το "Μάθε το παιχνίδι του χρήματος"

100% επιστροφή χρημάτων μέχρι 
και 30 ημέρες από την αγορά του πακέτου σου

Αν το πακέτο αυτό δεν σε βοηθήσει να αρχίζεις να χτίζεις τη σωστή νοοτροπία που χρειάζεσαι για να σταματήσεις να ανταλλάσσεις μια ζωή χρόνο με χρήμα, να χτίσεις διαφορετικές ροές εισοδήματος, παθητικά εισοδήματα και να βελτιώσεις σταδιακά την οικονομική σου κατάσταση, ενώ έχεις μπει στη δράση και έχεις ακολουθήσει όλα αυτά που σου μαθαίνουμε, τότε σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω μέχρι και 30 ημέρες μετά την αγορά του πακέτου σου. Χωρίς ερωτήσεις, αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας και σου επιστρέφουμε τα χρήματα σου πίσω! Για να στο λέμε αυτό πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο κερδισμένος θα βγεις επιλέγοντας να μάθεις πως παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος.  

Κατά την άποψή μας όλα ξεκινάνε από μία απόφαση! 

Και εμείς κάπως έτσι ξεκινήσαμε! Με μία απόφαση να βελτιώσουμε την οικονομική μας παιδεία, να χτίσουμε διαφορετικές ροές εισοδημάτων, να σταματήσουμε να εργαζόμαστε σκληρά μια ζωή ανταλλάσσοντας τον πολύτιμό μας χρόνο με χρήματα. 

Έχοντας πλέον εκτενή εμπειρία πάνω σε αυτό το αντικείμενο έχουμε ετοιμάσει όλα αυτά για εσένα που θες κάτι παραπάνω στη ζωή σου και που θες να  αρχίσεις να κάνεις όλα αυτά που θες αντί για αυτά που πρέπει. 
 • Θες ν' αρχίσεις να χτίζεις διαφορετικές ροές εισοδήματος για να μην εξαρτάσαι μόνο από μία και να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος; 
 • ​Θες ν' αρχίσεις να χτίζεις τα παθητικά σου εισοδήματα για να μην πρέπει να δουλεύεις μία ζωή; 
 • ​Θες να εργάζεσαι πάνω σ' αυτό που απολαμβάνεις επειδή θες και όχι για βιοποριστικούς λόγους; 
 • ​Θες να έχεις περισσότερο χρόνο να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι; 
 • ​Θες να έχεις περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς;
 • ​Θες να κάνεις περισσότερα ταξίδια, αυτά τα μακρινά που λες ότι κάποια στιγμή θα τα κάνεις; 
 • Θες να σταματήσεις να κάνεις συνεχώς αυτά που πρέπει και να αρχίσεις να κάνεις αυτά που θες; 

Αν η απάντηση σε έστω και ένα από αυτά είναι ναι, τότε έχει έρθει η ώρα να μάθεις πως παίζεται το σωστό παιχνίδι του χρήματος! 

Έχουν απομείνει λίγα ακόμα πακέτα σε αυτή την τιμή...
Καμία από τις πληροφορίες που θα δοθούν στο online σεμινάριο δεν αποτελεί προσφορά (ή υποκίνηση προσφοράς) για αγορά ή πώληση νομισμάτων, χρηματοοικονομικού προϊόντος ή εργαλείου, για πραγματοποίηση επένδυσης ή για συμμετοχή σε συγκεκριμένη επενδυτική στρατηγική.  
Κατά τη σύνταξη του σεμιναρίου, δεν έχουμε λάβει υπόψη τους επενδυτικούς σου σκοπούς, τους ειδικούς επενδυτικούς σου στόχους, την οικονομική σου κατάσταση και τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις, και τίποτα από αυτά που περιέχονται στο σεμινάριο δεν αποτελεί σύσταση προς εσένα  για επένδυση ή αποεπένδυση με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να έχεις, αν έχεις εκλάβει κάποια πληροφορία του σεμιναρίου ως σύσταση.
Οι κερδοσκοπικές συναλλαγές δεν είναι κατάλληλες για όλους τους επενδυτές και γι' αυτό οφείλεις να εξετάσεις με προσοχή την οικονομική σου κατάσταση και να συμβουλευτείς κάποιον χρηματοοικονομικό σύμβουλο, προκειμένου να κατανοήσεις τους εμπλεκόμενους κινδύνους και να επιβεβαιώσεις την καταλληλότητα της θέσης σου προτού προβείς σε οποιαδήποτε επένδυση ή αποεπένδυση, ή εμπλακείς σε οποιαδήποτε συναλλαγή.
Powered By ClickFunnels.com